2%

doneaza 2%In 2015 – 2016  Asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania” isi va concentra fondurile care vor veni prin directionarea a 2% din impozitul pe venit, pentru sustinerea copiilor orfani, a batraniilor strazii, a copiilor strazii, a mamelor vaduve, a persoanelor cu handicap, in lupta impotriva saraciei si in mod special pentru copii bolnavi de cancer sau leucemie. Cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri, suntem alaturi de cele mai defavorizate categorii sociale. Ne dorim ca in 2015-2016 mai multi copii ai strazii sa primeasca o masa calda si mai des, mai multe persoane cu handicap sa fie ajutate, mai multe familii sa fie ajutate sa iasa din saracie, mai multi batrani ai strazii sa fie ajutati, mai multi copii orfani si mame vaduve sa primeasca suport cu alimente si rechizite scolare, mai multi copii bolnavi de cancer sau leucemie sa fie salvati. Toateacestea le vom putea face doar cu sprijinul dvs, directionand 2% din impozitul dvs pe venit catre asociatia noastra umanitara.

Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit pentru copii bolnavi de cancer sau leucemie – dorinta noastra cea mai mare este sa salvam viata a cat mai multi copii bolnavi de cancer si leucemie. In Romania sunt peste 5000 de copii care sufera de cancer sau leucemie. O mare parte din acesti copii pot fi salvati daca parintii lor ar avea la timp resursele necesare tratamentului sau a interventiilor chirurgicale. Cei mai multi parinti nu au aceste posibilitati financiare, iar in disperarea si dragostea lor de parinti isi vand locuintele, lucrurile din casa, apeleaza la prieteni, rude sau asociatii umanitare care sa ii ajute sa isi salveze copii. Oferiti-ne placerea si ocazia sa fim alaturi de acesti copii bolnavi de cancer sau leucemie. NU VA COSTA NIMIC sa directionati 2% din impozitul dvs pe venit catre asociatia noastra, pentru ca viata a cat mai multor copii sa fie salvata.

descarca

Formularul 230 persoane fizice (impozit pe venit din salariu)

 

descarca

Formularul 200 (pentru impozitul din alte venituri in afara de salariu)

 

B2v3 3i

Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit pentru copii orfani an de an avem in atentia noastra copii orfani si mame vaduve. Nevoile acestora sunt mari si diverse. Noi ne vom concentra ajutorul nostru pe cea mai mare nevoie a lor: ajutorarea cu alimente, imbracaminte si rechizite scolare. Cei mai multi copii orfani care sunt in atentia noastra sunt crescuti in saracie, fie de mame vaduve fie de bunici. De asemenea, in fiecare le oferim rechizite scolare reducand la minim riscul de abandon scolar in randurile copiilor orfani aflati in atentia noastra.

 

descarcaFormularul 230 persoane fizice (impozit pe venit din salariu)

 

descarca

Formularul 200 (pentru impozitul din alte venituri in afara de salariu)

 

Directioneaza 2%Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit pentru batranii strazii Asociatia noastra umanitara are in atentia ei aproximativ 60 de batrani ai strazii, pe care ii ajutam regulat in mod special cu alimente, lemne de foc, etc. Acestia primesc hrana, adapost si ingrijire permanenta gratis in doua adaposturi pentru batranii strazii. Cele doua adaposturi pentru batranii strazii sunt organizate de familia Tanase din comuna Batar, jud. Bihor. Familia aceasta si-a dedicat ultimii ani ajutorarii batranilor strazii. Toata activitatea de ajutorare a batranilor nimanui se desfasoara numai cu ajutorul donatiilor si sponsorilor. Asociatia noastra sustine aceste doua adaposturi pentru batranii strazii inca de la infintarea lor in 2011. Sustinerea si implicarea noastra in ajutorarea batranilor strazii se desfasoara cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri.

descarcaFormularul 230 persoane fizice (impozit pe venit din salariu)

 

descarca

Formularul 200 (pentru impozitul din alte venituri in afara de salariu)

 

Directioneaza 2% pentru lupta impotriva saraciei

Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit pentru lupta impotriva saraciei – Asociatia noastra umanitara indentifica familii sarace serioase, pe care le ajutam sa isi dezvolte o sursa proprie si constanta de venit. Aceste familii provin din zone defavorizate in mod special din mediul rural. Ne axam in mod special pe cumpararea de animale, familiile sarace aflate in atentia noastra locuind in zone agricole. Pana in acest moment (Mai 2015), au fost donate 2 vaci, 18 capre, 1 cal si 25 de stupi. Prin directionarea celor 2% din impozitul pe venit catre asociatia noastra umanitara, ne veti ajuta sa scoatem din starea de saracie cat mai multe familii sarace.

descarca

Formularul 230 persoane fizice (impozit pe venit din salariu)

 

descarca

Formularul 200 (pentru impozitul din alte venituri in afara de salariu)

 

doneaza 2% pentru prevenirea si combaterea abandonului scolar

Directioneaza 2% din impozitul pe venit pentru prevenirea si combaterea abandonului scolar – asociatia noastra umanitara indentifica copii orfani si copii care provin din familii sarace, pe care ii ajutam regulat cu rechizite scolare, alimente, imbracaminte si incaltaminte. Campania noastra privind prevenirea si combaterea abandonului scolar a inceput in 2007. De atunci, anual, zeci de copii orfani si din familii sarace primesc rechizite scolare. Directionand 2% din impozitul pe venit catre asociatia noastra umanitara ne ajutati sa prevenim si sa combatem abandonul scolar pentru zeci de copii din Romania.

descarca

Formularul 230 persoane fizice (impozit pe venit din salariu)

 

descarca

Formularul 200 (pentru impozitul din alte venituri in afara de salariu)

 

Directioneaza 2% din impozitul pe venit pentru persoanele cu handicap

Directioneaza 2% din impozitul pe venit pentru ajutorarea persoanelor cu handicap – asociatia noastra umanitara indentifica persoane cu handicap, care provin din categorii sociale defavorizate si care au nevoie de ajutorul nostru. Ajutam persoanele cu handicap in mod special cu carucioare, proteze sau aparate de respirat de care depinde viata lor. In mod special ne concentram pe ajutorarea copiilor si a celor tineri. Directionand 2% din impozitul tau pe venit catre asociatia noastra umanitara vom reusi impreuna sa schimbam viata a cat mai multi copii si tineri care au nevoie de carucioare, proteze sau aparate de respirat.

descarca

Formularul 230 persoane fizice (impozit pe venit din salariu)

 

descarca

Formularul 200 (pentru impozitul din alte venituri in afara de salariu)

 

Toate activitatile noastre nu se pot desfasura fara ajutorul dvs. De aceea va invitam sa fiti partenerii nostrii in acte de binefacere si lucrarea misionara FARA SA VA COSTE NIMIC!

Va invitam sa directionati 2% din impozitul dvs pe venit catre activitatile si proiectele asociatiei noastre umanitare Misiunea Speranta pentru Romania.

CUM SE POATE DIRECTIONA 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT? 

2% din impozitul datorat statului este o ocazie buna sa profitati de posibilitatea oferita de lege pentru a sprijini împreuna cu noi nevoiasii cu 2% din impozitul pe venitul global!

Directionarea a 2% din impozitul pe venit  datorat statului se realizeaza foarte usor, prin simpla completare a cererii 230 (privind destinatia sumei reprezentând pâna la 2% din impozitul pe venitul anual). Completati cu datele dumneavoastra personale prima parte a documentului si trimiteti cererea la directia locala de finante.

 

descarca

Formularul 230 persoane fizice (impozit pe venit din salariu)

 

descarca

Formularul 200 (pentru impozitul din alte venituri in afara de salariu)

 

Daca realizati venituri din alte surse pe lânga salariu, la declaratia nr. 200 privind veniturile speciale, pe care oricum o depuneti la Administratiile Financiare, la punctul III, subpunctul 2, completati în felul urmator:

SPR FINAL LOGO FARA SCRISDenumire entitate nonprofit: MISIUNEA SPERANTA PENTRU ROMANIA

Cod de identificare fiscala al entitatii nonprofi: RO26044485

Cont bancar (IBAN): RO 74 RNCB 001813 82799 00003 deschis la sucursala BCR Chisineu Cris

Ne-am bucura daca ati participa impreuna cu noi la desfasurarea proiectelor pe care dvs le sponsorizati in acest sens.

Daca aveti nelamuriri sau alte intrebari, va rugam sa ne contactati la adresa de email: infosperanta@gmail.com, sau tel: 0766 365 833 sau 0749 402 098

CE TREBUIE SA FACETI?

Pasul 1. Alegeti un domeniu din cele de mai sus in care asociatia noastra umanitara este implicata catre care vreti sa directionati 2% din impozitul dvs.

• Directionarea a 2% din impozitul dvs. este o optiune si nu o obligatie.

• Nici o autoritate a statului, nici o organizatie sau angajatorul dvs, nu va pot obliga sa faceti acest lucru.

Pasul 2 Descarcati formularul care vi se potriveste, 200 (pentru persoane fizice pentru impozitul pe venit din salariu), sau formularul 230 (pentru impozitul pe venituri, in afara de salariu). Pe formular gasiti deja completate datele asociatiei noastre cu urmatoarele informatii:

• Numele organizatiei

• Codul de identificare fiscala (codul fiscal)

• Contul organizatiei in format IBAN

Pasul 3. Completati datele dvs pe formular:

a) daca aveti venituri din salarii:

• completati Declaratia 230 (punctele A si B)
Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.

b) daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc):

• completati Declaratia 200 (punctul III)

Cei care obtin, pe langa salarii, si alte venituri, vor completa formularul 200 – Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2014, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat.

Pasul 4. Trimiteti prin posta sau mergeti personal cu formularul / declaratia completata la administratia financiara de care apartineti. Termenul limita este 25 mai 2015!

In felul acesta v-ati adus contributia la buna cheltuire a fondurilor publice si ati contribuit la o viata mai buna pentru categoria sociala defavorizata pe care ati ales sa o sustineti cu cei 2% din impozitul dvs pe venit. Pana la 31 decembrie administratia financiara va centraliza toate informatiile si va vira sumele stranse catre asociatia noastra umanitara.

Pasul 5. Abonati-va pe site-ul nostru www.sperantapentruromania.ro si/sau urmariti regulat activitatile, programele, cazurile si proiectele noastre umanitare in care ne implicam. Toata activitatea noastra va fi prezentata video special pentru dvs. Ganditi-va ca tot ceea ce veti vedea ca facem, fiecare categorie sociala defavorizata ajutata, fiecare copil al strazii ajutat, fiecare copil orfan, fiecare mama vaduva, fiecare batran al strazii, fiecare copil bolnav de cancer sau leucemie, toti acestia sunt ajutati si datorita dvs! Din acest motiv, va multumim in avans ca sunteti partenerii nostri in aceste actiuni de caritate si ajutor umanitar.

Cu respect

Asociatia ,,Misiunea Speranta pentru Romania”

www.sperantapentruromania.ro

 

 

 

Anunturi gratuite din toata tara Anunturi gratuite din toata tara Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!

Reply with a Comment

Fields with an * are required, but will not be seen by the public.

NEWSLETTERS

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU!

Introdu adresa ta email:

Presa despre noi

caz umanitar

Sponsorii nostri

caz umanitar

Luptam cu saracia

VEZI VIDEO - O familie saraca cu 13 copii din jud. Timis, a primit 2 vaci si un cal pentru dezvoltarea gospodariei
caz umanitar Familia Chis are 13 copii si din cauza unui accident de munca, tatal copiilor a ramas cu o mana paralizata. De atunci familia a ajuns in pragul saraciei. [vezi detalii...] [vezi mai multe articole...]

Vieti salvate

VEZI VIDEO - Viata lui Rares Basarab a fost salvata
caz umanitar Viata lui Rares a fost salvata, primind din partea noastra un aparat de respirat de care va depinde toata viata. [vezi detalii...] [vezi mai multe articole...]

Istorii de succes

Swizen, tanarul din Uganda a intrat in anul IV de studii la Facultatea de Medicina Victor Babes din Timisoara
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe istorii de succes...]

Ajutam batranii strazii

VEZI VIDEO – 14 batrani ai strazii paralizati au un nou adapost
caz umanitar 14 batrani paralizati ai strazii beneficiaza de un nou adapost special amenajat pentru ei. [vezi detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Pâini Donate

PAINI DONATE: 3496

Ajutam persoane cu handicap

VEZI FOTO – Dupa 9 ani Ion merge acum din nou cu ajutorul protezelor
caz umanitar In urma unui groaznic accident, Ion si-a pierdut ambele picioare si toate degetele de la maini. [vezi detalii...] [vezi mai multe cazuri...]

O masa calda pentru copii strazii

VEZI VIDEO - 100 de copii ai strazii din Bucuresti au primit o masa calda
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe actiuni...]

Donatii alimente

VEZI VIDEO - 400 de persoane si familii sarace au primit pachete consistente cu alimente
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Ei au nevoie de o casa

VEZI VIDEO - 4 fetite orfane de ambii parinti au primit o locuinta noua
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Vreau la scoala

VEZI VIDEO - 80 de copii orfani si saraci au primit rechizite scolare
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Donatii imbracaminte

Asoc. Speranta pentru Romania va ofera posibilitatea de a dona imbracaminte si incaltaminte pentru persoanele sarace, atat copii cat si adulti. Hainele si incaltamintea pot fi atat de vara cat si de iarna.


Citește mai mult... [vezi mai multe articole despre donatii imbracaminte & incaltaminte...]

Donatii obiecte-lucruri

Doamna Maricuta este o mama singura care isi creste cei 5 copii. Pentru ca nu are o locuinta a ei, acum locuieste intr-un fost cantar de la CAP, intr-o localitate din jud. Caras Severin. Paturile pe care dorm sunt vechi si fac probleme. Nu am putut inca sa facem foarte mult pentru aceasta familie, dar cu ajutorul unui sponsor, am putut sa le oferim un pat nou pe care acesti copii sa doarma.


Citește mai mult... [vezi mai multe articole despre donatii obiecte&lucruri...]

Nevoile noastre

Părerea ta

Ce părere ai despre acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

Cele mai citite articole

Discută online cu Speranța pentru România

Skype Online Status  - Speranta pentru Romania
Call me! - Speranta pentru Romania
Chat with me - Speranta pentru Romania
Add me to Skype - Speranta pentru Romania
View my profile - Speranta pentru Romania
Send me a file - Speranta pentru Romania
» Get Skype, call free! online
 

Facebook Fans

Parteneri

carti crestine
   
Copyright © 2011 Speranta pentru Romania. All rights reserved | Coded & Designed by Marian Maximciuc